Past | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Past

Fotografie
Fotografie (internal)

Film Past je složitou hrou na kočku a myš, kdy nikdo neví, kdo právě loví a kdo je loven. Skvělé duo Sean Connery a  Catherine Zeta-Jones rozehrají hru ve velmi napínavém snímku Past s komediálními prvky z roku 1999 o svobodu i velké bohatství.

Vyšetřovatelka pojišťovny Virginia Bakerová, kterou hraje Catherine Zeta-Jones, se rozhodne dopadnout dosud nepolapitelného geniálního lupiče Roberta MacDougala, jehož představitel je Sean Connery. Film Past přináší příběh, kdy se Virginia chce sama vydávat za lupiče, získat si Robertovu náklonost a chytit ho přímo při činu. Robert, který krade pro peníze i zábavu, se v předvečer vstupu do roku 2000 snaží ukradnout vzácný obraz od Rembrandta, dostat se k němu ovšem znamená překonat dokonalé bezpečnostní systémy a náročná doprava obrazu na místo určení.  Catherine Zeta-Jones coby Virgina spoléhá nejen na své akrobatické schopnost, ale také na svůj půvab. Sean  Connery neboli Robert je ovšem odolný a ctí pravidlo, netahat do práce žádné osobní vztahy.  To kdo je nakonec padouch a kdo hrdina odhalí až závěr filmu Past.

Režisér Christopher Young nabídl hlavní roli ve filmu Past Seanu Connerovi, kterému bylo v době natáčení 69 let. Přesto tvoří s o téměř 40 let mladší herečkou Catherine Zeta-Jones sehraný pár, který dává filmu správnou dynamiku.
Vedle hlavních představitelů film Past nabídne i další hvězdy např.  Ving Rhames, Will Patton, Maury Chaykin, Rolf Saxon nebo Kevin McNally.

Autor:  red

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.