Unikátní foto! Pitr (41) je zase vysmátý! Šup do porsche a jede se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Unikátní foto! Pitr (41) je zase vysmátý! Šup do porsche a jede se!

»Jsem tak šťastný, že jsem na svobodě,« jako by říkal úsměv muže, který měl vyvést akcie firmy Agrocredit za 700 milionů korun!
»Jsem tak šťastný, že jsem na svobodě,« jako by říkal úsměv muže, který měl vyvést akcie firmy Agrocredit za 700 milionů korun! (Aha! - Martin Přibyl)

Jakmile jej v úterý propustili z vězení, ukryl se odsouzený tunelář Tomáš Pitr (41) ve své modré vile. „Z toho stresu člověk přechází rovnou do únavy. Žádné pocity euforie se proto nedostavily,“ vysvětlil ten večer novinářům, proč se nezubí od ucha k uchu. Po dvou dnech »vegetu« v luxusním domě ale bylo všechno jinak!

Když jej fotoreportéři Aha! zastihli včera ráno, zubil se přímo americky. To zrovna nasedal do luxusního porsche za nejméně 2 miliony korun, které řídil jeho přítel, a odfrčeli bůhvíkam. Lze však jen doufat, že ne na dálnici, tam by mohl Pitrovi úsměv zhořknout. Na čelním skle auta byly kromě platné české dálniční známky na letošní rok nalepeny také tři neplatné z roku minulého: rovnou česká, rakouská a švýcarská.


Neplatná dálniční známka na skle je přestupek jako poleno, za který může řidič ve správním řízení vyfasovat pokutu až 100 tisíc! Je nicméně možné, že je takováto částka pro evidentně velmi zazobané pasažéry černého porsche spíše drobným.

Je to nedbalost!
„Sankce je na místě do 5 tisíc korun, ve správním řízení až 100 tisíc korun. Kdyby tam měl platnou novou a neodstranil starou třeba proto, že si koupil samolepku před chvílí na pumpě a neměl jak tu původní kvůli spěchu odstranit, tak se to dá řešit domluvou. Jestli ale je ten případ, že tam má samolepku z loňského roku, tak to už je nedbalost a zásah by byl tvrdší.“ plukovník Pavel Švrčula, šéf pražské dopravní policie



Přečtěte si
anezat
18. 11. 2012 • 10:28

bobina
17. 11. 2012 • 09:28

takovým jako je on je republika otevřená,prachů tolik,že je nestačí ani utratit,zákony frčí podle nich a pro ně,tak to já bych na jeho místě byla vysmátá nemlich jako on!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.