NECHUTNÉ! Fotili sebevraždu režiséra T. Scotta (†68)! Teď se hyeny pokoušejí snímky zpeněžit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

NECHUTNÉ! Fotili sebevraždu režiséra T. Scotta (†68)! Teď se hyeny pokoušejí snímky zpeněžit!

Tony Scott
Tony Scott (EPA, ara)

První vlna šoku a slz opadla a ze smrti Tonyho Scotta (†68) se stává nechutný kšeft. Když totiž v sobotu spáchal sebevraždu skokem z mostu, bylo kolem mnoho svědků, kteří si skákajícího muže cynicky vyfotili nebo nafilmovali. A teď na tom chtějí zbohatnout!

Režisér trháků Top Gun nebo Policajt z Beverly Hills II se zabil skokem z mostu v Los Angeles. Snad proto, že měl nádor na mozku, ale to se zatím nepodařilo potvrdit. Co se ale ví, je že lidé kolem si nešťastníka fotili s morbidní zvědavostí, jako kdyby šlo o závodního skokana.

Když pak zjistili, že tím sebevrahem je slavný filmový tvůrce, rozhodli se na tom zbohatnout! Tiskové agentury, noviny i televize shodně potvrdily, že je skutečně oslovili jedinci s nabídkou exluzivních záběrů Scottova skoku do náruče smrti. Z etických důvodů ale nabídky odmítly, což s vděčností přivítal i bratr zesnulého Ridley Scott (74), režisér kultovních scifi trháků Vetřelec nebo Gladiátor.

Přesto dál hrozí možnost zveřejnění záběrů. Nejenže je svědkové budou dál nabízet, ale jeho zoufalý čin je i na bezpečnostních kamerách. I z těch se můžou dostat na veřejnost podobně jako poslední okamžiky princezny Diany (†36) před tragickou autonehodou v pařížském tunelu!

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.