PROSTŘENO: Radka lhala, že má alergii na brambory, uvařila jich málo! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Radka lhala, že má alergii na brambory, uvařila jich málo! +VIDEO

Radka vsadila na lež
Radka vsadila na lež (TV Prima)

V závěru týden se vedle ulhaného Petra pěkně vybarvila i falešná Radka. Aby skryla svůj nedostatek v kuchyni, vymyslela si, že má alergii na brambory.

Když Radka podávala telecí maso s bramborami, její talíř zůstal bez přílohy. Hostům namluvila, že má na brambory alergii a čekala, že jí to projde. Markéta se ale zeptala, proč tedy neuvařila něco jiného, když brambory nemůže, načež Radka podrážděně reagovala, že je to nejvhodnější příloha. Tak jak to ve skutečnosti bylo?

„Musím říct pravdu, brambory na mě nezbyly, tak jsem se jich jako správná hostitelka vzdala,“ svěřila se Radka mimo dosah své konkurence. Nebylo by jednodušší na ostatních čtyřech porcích ubrat? Radka si raději zvolila lež, do níž se zapletla.

Předtím se ještě stačila pohádat s Petrem a vedla s ním nesmyslnou diskuzi o tom, jaký je rozdíl, mezi předkrmem a prvním chodem. Oba se totiž považují za odborníky na italskou kuchyni a nenašli společné řešení. Petr by těstoviny podával jako předkrm, ale Radčiny lasagně jsou prvním chodem.

S Petrem jsou na tom povahově podobně. On v úterý pro změnu tvrdil, že vařil 48 hodin omáčku, kterou připravil z bujónu.

Pomůže »správné hostitelce« Radce její lež k výhře? Kdo si nakonec odnese 40 tisíc korun? Sledujte Prostřeno na Primě!

Radčiny recepty najdete po odvysílání pořadi ZDE!

Video se připravuje ...

Anketa




Autor:  cam

Přečtěte si
winterfreshka
10. 3. 2012 • 08:56

také dost oba ulhaní .Radka se pak sama na kameru přiznala,že o alergii nejde,jen na ní brambory prostě nezbyly.Divná ženská

dwayne
9. 3. 2012 • 19:31

Ale prosim tě, IQ-tykve máš přece ty a moc dobře to víš, že už ti to bylo vícekrát napsáno, tak neopakuj slova někoho jiného, trubko hillare!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.