Rychtář nedorazil k rozvodu a vzkázal manželce: Ty sv**ně zku**ená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rychtář nedorazil k rozvodu a vzkázal manželce: Ty sv**ně zku**ená!

Josef Rychtář s Ivetou Bartošovou
Josef Rychtář s Ivetou Bartošovou (Aha! – Martin Hykl, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, Dalibor Puchta, Martin Přibyl, ČTK, Profimedia.cz, ara)

U Rychtářových je zase pořádné dusno. Jejich první rozvodové stání se neobešlo bez komplikací. Zatímco Darina (53) se k soudu dostavila, Josef (53) marně doufal, že své spory urovnají v soukromí.

Darina ale své rozhodnutí myslí vážně a k soudu se na rozdíl od svého manžela skutečně dostavila, což Rychtáře dohnalo k šílenství. Soudu se totiž celou dobu bránil a tvrdil, že si s manželkou vše vyřídí mezi čtyřma očima. Nejvíc ho ale rozčílilo to, že na něj Darina připravila léčku. Ráno ji totiž odvezl na nádraží, ale namísto lázní si namířila k soudu, o čemž neměl tušení.

„Manželka je mrcha, která lhala v tom, že já jsem o soudu věděl. Opět lhala, když mi řekla, že odjíždí do Teplic a já jí proto odkazuji, že je normální prolhaná sv**ně, protože jsem jí dal peníze s tím, že odjíždí do lázní, a ona šla k soudu. Mně nejde o rovod, ale o to, že ta sv**ně zku**ená mi zase lhala, a já lež neodpouštím. Nevracej se domů!“ vzkázal Rychtář manželce přes Blesk.

 KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
xcarodejka
3. 3. 2012 • 14:00

nebyla by nějaká změna V repertoáru?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.