Zbrusu nová komedie Školní výlet: Celkem jim je 464 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zbrusu nová komedie Školní výlet: Celkem jim je 464 let!

Libuše Švormová (76), Antonín Hardt (76), Stanislav Fišer (80), Uršula Kluková (70), Kamila Moučková (83) a Ladislav Trojan (79)
Libuše Švormová (76), Antonín Hardt (76), Stanislav Fišer (80), Uršula Kluková (70), Kamila Moučková (83) a Ladislav Trojan (79) (magnusfilm)

Kino Lucerna hostilo premiéru dlouho očekávané komedie Školní výlet. Jde o zbrusu nový a přitom neuvěřitelně starý snímek! Pojednává totiž o lázeňské výpravě party spolužáků již notně pokročilého věku.

Šestici protagonistů z oficiálního plakátu je kupříkladu dohromady ukrutných 464 let! A to na něm ještě chybí třeba Jiřina Jirásková (80), Stanislav Zindulka (79) anebo Bořivoj Navrátil (†78).

Mezi hosty premiéry byl samozřejmě i Stanislav Fišer (80), který ve filmu ukáže dokonce holý zadek! Nešlo si nevšimnout, že herec a slavný hlas Vinnetoua, který po prodělané rakovině hrtanu nemůže mluvit, ještě více zhubl. Řada jeho přátel v kuloárech řešila, že na tom Fišer není psychicky vůbec dobře. „Ale nese to statečně, nefňuká,“ hájila ho hlasatelka Kamila Moučková.

V nové komedii, která v těchto dnech vstupuje do kin, si zahrál také Bořivoj Navrátil (†78). Byl to, bohužel, také poslední film, který natočil. Krátce po poslední klapce podlehl rakovině.

A tvůrci filmu měli roli i pro slavného cimrmanologa Pavla Vondrušku (†85), jenže ten se startu natáčení ani nedožil. Podlehl totiž vážným zraněním, která si způsobil po pádu do orchestřiště Stavovského divadla…

Na premiéře filmu se objevili mezi jinými také modelka Agáta Hanychová, zpěvačka Michaela Nosková, zpěvák Jan Bendig nebo šéf prestižní pánské soutěže krásy Muž roku David Novotný, který si ve filmu také střihl jednu z rolí.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.