Jitka Čvančarová už se pořádně kulatí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jitka Čvančarová už se pořádně kulatí!

Na Jitce Čvančarové už je těhotenství opravdu znát.
Na Jitce Čvančarové už je těhotenství opravdu znát. (TV Barrandov)

Těhotná herečka Jitka Čvančarová (33) už se pěkně zakulacuje. Aby taky ne, vždyť už nosí malé pod srdcem skoro sedm měsíců! Pranic jí to ovšem nebrání v práci. V pondělí kupříkladu vystoupila v přímém přenosu TV Barrandov »To byl náš hit« a bravurně zazpívala píseň z filmu Noc na Karlštejně »Lásko má, já stůňu!«.

Bříško se jí vzdouvalo pod saténovými šaty a bylo vidět, že termín porodu se blíží. Kdyby ale neměla herečka pár kilo navíc, tak by podle jejího elánu nebylo poznat, že je v jiném stavu. Na pódiu to ve vysokých podpatcích pěkně rozjela.

„Těhotenství není nemoc,“ vysvětlovala krásná Čvančarová s úsměvem. Miminko by s manželem Petrem Čadkem, 32letým profesionálním tanečníkem, měli přivítat na světě zkraje února a Jitka má v plánu, že již v březnu naskočí zpět do pracovního procesu. V muzikálu Bídníci ji čeká role Fantine.



Přečtěte si
solochov
24. 11. 2011 • 09:43

I těhotenství ji jako většině maminek moc sluší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.