Porotkyně Banášová vytřeštila oči a pak hlesla: „My se známe...“ Jako by šlo o dávnou lásku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Porotkyně Banášová vytřeštila oči a pak hlesla: „My se známe...“ Jako by šlo o dávnou lásku...

Adelu Patrikova přítomnost překvapila, koukala na něj s velkým zaujetím.
Adelu Patrikova přítomnost překvapila, koukala na něj s velkým zaujetím. (Nova)

Porotkyně Adela Banášová (29) zažila šok. V sobotním sestřihu Talentmanie potkala muže, na kterého hleděla s vytřeštěnýma očima a všem okolo bylo rázem jasné, že ti dva se znají! Jako by šlo o dávnou lásku.

Sexy Slovenka nebyla schopna slova, když se na pódiu objevil pohledný Patrik. „Já vás znám...,“vysoukala ze sebe po několika vteřinách Banášová a nevěřícně hleděla na muže, který se chystal předvést svoje číslo.

Medailonek ještě předtím vykreslil floristu Patrika jako milujícího otce šestileté holčičky, v závěru se dokonce objevila i manželka. Adela na Patrika hleděla, jako by se jí vybavily všechny hříchy z mládí a ona se je snažila odčinit.

„Už vím! Květiny... Několikrát jsem u vás měla květiny,“ vzpomněla si nakonec porotkyně a očividně si oddychla, že nešlo o nic vážnějšího.

Operní pěvec Patrik samozřejmě uhranul nejen dámskou část poroty, ale i pánové Paľo Habera a Zdeněk Troška ho poslali do dalšího kola. Režisér dokonce nadějného zpěváka pobízel k tomu, aby odhalil hruď a svlékl se do půl těla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.