Prvňáček Willy - Takhle si užíval poslední den prázdnin | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prvňáček Willy - Takhle si užíval poslední den prázdnin

9:00 - Poslední den prázdnin si Willy schválně přispal a hezky si v posteli zalenošil.
9:00 - Poslední den prázdnin si Willy schválně přispal a hezky si v posteli zalenošil.  (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Přibyl)

Dnes je první školní den. Vzpomenete si ale, kdy skončilo vaše bezstarostné dětství a začal život už nikdy nekončících povinností? Nejspíš to bylo právě nástupem do školy. Chtěli byste ten poslední den opravdových prázdnin vrátit, abyste si ho pořádně užili? To zřejmě nepůjde, ale ukážeme vám, jak si tento nejkrásnější bezstarostný den užil Willy Sedlmajer (6) z Prahy.

Deník Aha! strávil s budoucím prvňáčkem Willym celý den. Stejně jako asi každý budoucí školák, ale Willy celý den nemluvil o ničem jiném, než že už zítra půjde do 1. třídy. „Těším se. Umím už trochu číst i skoro počítat malou násobilku. A taky znám vlajky skoro všech zemí. Ve škole bude určitě i spousta nových kamarádů. Ale většinu budu znát ze školky. Budu tam i se svým nejlepším kamarádem Tomáškem ze školky,“ vyprávěl nadšený školáček.

Poslední prázdninový den si Willy pořádně užil, že nemusí z postele hned »letět« do koupelny, a dlouho se jen tak povaloval. Pak si hrál. „Autodráha je moje nejoblíbenější. Je bombová, a když jsme nakupovali věci do školy, tak mi do ní máma koupila i nová auta,“ vysvětloval Willy.

Dopoledne si vyrazil s tátou a psem Coudym na hřiště a odpoledne už pracoval na své budoucí sportovní kariéře na fotbalovém tréninku. Po večeři honem hnal maminku ke svému studijnímu stolku, aby mu zítra něco v aktovce nechybělo.

Ještě před usnutím si vzpomněl, že by mohl zítra s sebou do školy dostat nějaké sladkosti, aby se mohl podělit s novými kamarády, ale to už únavou zavřel oči a jeho poslední den velkých prázdnin skončil...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.