Cenzura v televizi! Vystřihli Brožovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Cenzura v televizi! Vystřihli Brožovou!

Fotografie
Fotografie (internal)

Loňský galakoncert Královny popu, který dnes večer reprízuje TV Barrandov, bude o jednu královnu chudší! Oproti premiéře televize vystřihla vystoupení Kateřiny Brožové (42)!

Herečka prý doplatila na kvalitu zpěvu a odchod svého mecenáše! Výkon Brožové, která živě zazpívala hit z Noci na Karlštejně Lásko má, já stůňu, byl ve srovnání s ostatními zpěvačkami podle diváků tristní. „Nic ve zlém, ale Brožová fakt ne! Vždyť naživo vůbec neumí zpívat,“ bouřili se diváci, zatímco Anetu Langerovou, Věru Špinarovou, Báru Basikovou či Evu Pilarovou chválili do nebes. „I přesto se Kateřina na obrazovce objevila – její tehdejší partner Peter Kovarčík pro akci zajišťoval sponzory, takže Brožová vystoupit prostě »musela«,“ přiznává zdroj z televize, S boháčem herečka už ale nechodí, takže televizi nic nebránilo, aby se její »trpěný« part odstranil, a diváci si tak mohli vychutnat koncert opravdových královen...


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.