Sexy idol Leonardo DiCaprio - Návrat na festival do Varů? Po šestnácti letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy idol Leonardo DiCaprio - Návrat na festival do Varů? Po šestnácti letech!

Devatenáctiletý mladík v roce 1994 nevyvolal na kolonádě žádnou paniku. Hvězdou se stal až o rok později.
Devatenáctiletý mladík v roce 1994 nevyvolal na kolonádě žádnou paniku. Hvězdou se stal až o rok později. (kviff.com)

Spekulace o nejzářivější hvězdě letošního ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech včera ukončila zpráva o tom, že tolik utajovanou hvězdou letošního výročního 45. ročníku by měl být idol žen a dívek Leonardo DiCaprio (35)! Ten by se vrátil na místo činu po šestnácti letech, kdy do Varů dorazil ještě jako naprosto neznámý jinoch za doprovodu babičky a dědečka.

Na dotaz, zda do Varů zamíří »titanikový hrdina« DiCaprio, zazněla z úst ředitelky festivalu Evy Zaoralové dosti nejasná odpověď. Dlouho vzpomínala na jeho šestnáct let starou návštěvu, případný návrat však odbyla obecným konstatováním: „Dnes je to tak velká hvězda, že si těžko bude hledat čas na návrat,“ uvedla. Filmoví distributoři však pod podmínkou anonymity přiznali, že jednání o návštěvě DiCapria probíhají. Leonardo DiCaprio se proslavil především filmem Titanic. Zlom v jeho kariéře však přišel už o rok dřív – v roce 1996, kdy mu mladý režisér Baz Luhrmann nabídl roli v moderní verzi románu Romeo a Julie. Dalšími trháky, kde Leo dostal hlavní roli, jsou filmy Pláž, Chyť mě, když to dokážeš, Muž s železnou maskou či Letec. Poslední snímek, který proběhl v českých kinech, je americké drama Prokletý ostrov.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.