Pohřbili herce Dennise Hoppera - Vdova zůstala doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pohřbili herce Dennise Hoppera - Vdova zůstala doma!

Dennis Hopper
Dennis Hopper (ČTK, Isifa.com)

Řev šesti motorek místo smuteční hudby, truchlící hvězdy a rodinní příslušníci – takový byl pohřeb amerického herce Dennise Hoppera (†74), který v sobotu odpoledne prohrál svůj boj se zákeřnou rakovinou prostaty. Obřad se konal v kostele svatého Františka z Assisi v obci Ranchos de Taos, kde Hopper 12 let žil.

Na pohřeb dorazily desítky příbuzných a přátel zesnulého herce, mezi nimi byli i jeho kolegové z Bezstarostné jízdy Jack Nicholson (73) a Peter Fonda (70) či herec Val Kilmer (50), který po Hopperově boku zazářil ve filmu Pravdivá romance.

Vdova Victoria Duffy (42) se na pohřeb neobtěžovala dorazit, čímž akorát potvrdila teorii, že jí celou dobu jde jen o Hopperovy peníze – podle amerických médií by měla dostat asi 600 milionů Kč.

Jack Nicholson je ztrátou svého kamaráda zdrcen: „Měli jsme jedinečný vztah, byl to můj nejlepší kamarád. S nikým jsem si tak nerozuměl. Bude mi opravdu chybět.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.