Jennifer Lopez: Už nejsem fiflena, ale máma od dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jennifer Lopez: Už nejsem fiflena, ale máma od dětí!

Jennifer na premiéře nového filmu.
Jennifer na premiéře nového filmu. (ČTK/AP, Profimedia.cz)

Hvězdné manýry a nesmyslné požadavky? Zapomeňte! Z latinskoamerické herečky a zpěvačky Jennifer Lopez (40) se stala žena, která objevila, co je na světě nejcennější. Ano, jsou to její dvojčata Max a Emme (2) a manžel.

Už pět let má hvězda za muže zpěváka Marka Anthonyho (42). Jeho a děti by nevyměnila za nic na světě. Přeměnu Jennifer odráží i její nová role ve filmu Záložní plán (česká premiéra 17. 6. 2010). Hraje v něm ženu, která si uvědomí, že má poslední šanci pořídit si dítě, a protože nemá přítele, rozhodne se pro umělé oplodnění. Nakonec ale potká životní lásku a porodí dvojčata. Podobnost s reálným životem celebrity opravdu zaráží. Až na jeden detail. „Umělé oplodnění jsem nepodstoupila. Když je vám víc než 35, šance, že počnete dvojčata, se zvyšuje, a navíc jsme je už měli v rodině,“ odpovídá Jennifer s úsměvem v rozhovoru pro časopis Chrissy Iley. Kvůli dvojčatům se musela vzdát i svého pružného těla tanečnice. „Shazování kil bylo obtížné. A trvalo mi rok, než jsem se dostala na svou původní váhu. Zúčastnila jsem se dokonce závodu v triatlonu Nautica Malibu, tehdy jsem měla ještě 8 kilo nadváhu.

A jaký je její idol opravdového chlapa? Ten se za léta nezměnil. Je to muž na první pohled něžný i tvrdý. Trochu tvrdohlavý. A trochu jako oliva – trvá déle, než se z ní vylisuje olej. Prostě celý Mark Anthony.

„Podle jejich chování je poznat, kdo je holka a kdo kluk,“ říká Jennifer, kterou na rok starém snímku doprovází kamarád.

Mark Anthony a Jennifer

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.