Evan Chandler zničil Michaela Jacksona! Teď se střelil do hlavy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Evan Chandler zničil Michaela Jacksona! Teď se střelil do hlavy...

Michael Jackson
Michael Jackson (ČTK)

Ta zpráva se šíří celým světem, informoval o ní třeba britský list Daily Mirror. Evan Chandler (†65), který před šestnácti lety odstartoval strmý pád krále popu Michaela Jacksona (†50), byl nalezen mrtev ve svém bytě v americkém Jersey City.

V hlavě měl otvor po kulce, v ruce svíral revolver. Muž, který obvinil Jacksona ze sexuálního zneužívání svého tehdy třináctiletého syna Jordana, přežil zpěváka jen o pár měsíců.

V roce 1993 byl Jackson na vrcholu slávy. Jenže pak ho Chandler obvinil z pedofilie. Vyšetřování se táhlo třináct měsíců a zpěvák nakonec v mimosoudním vyrovnání vyplatil chlapci v přepočtu 400 milionů korun. Zubař Evan Chandler okamžitě zavřel ordinaci a začal si užívat. Chtěl však ještě více peněz, a tak v roce 1996 Jacksona znovu zažaloval. Požadoval 1,2 miliardy korun za to, že zpěvák porušil dohodu a mluvil o případu v televizi. Po třech letech soudních tahanic nedostal ani korunu. Nouzí přesto netrpěl. Rodina si pořídila dva luxusní byty v New Yorku a jeden v Kalifornii. Údajně zneužívaný Jordan (dnes 29) dal za apartmán na newyorském Long Islandu 42 milionů korun. O případu nikdy nehovořil, ale zdá se, že žije spokojený život zajištěného mladíka.

Jeho otec se naopak v posledních letech choval divně. Plastickou operací si nechal změnit tvář a pravidelně si nechal dávat botoxové injekce. Když se opakovaně nedostavil na prohlídku, lékař zavolal policii. Ta našla Chandlera zhrouceného v křesle s dírou v hlavě. „Zdá se, že hlavní aktéři dávného skandálu končí všichni tragicky,“ řekl šerif Jim Thomas, který byl 25. června v losangeleské vile u těla Michaela Jacksona poté, co zpěvák podlehl zástavě srdce v důsledku předávkování léky.

Další žhavé zprávy
  • Zatímco zubař Jacksona obvinil z pedofilie, osobní doktor Conrad Murray, který zpěvákovi aplikoval osudnou dávku léků a je viněn z jeho smrti, požaduje pět milionů korun za dva měsíce péče o krále popu. Platit má agentura AEG, která ho najala, když chystala Jacksonův hudební návrat.
  • Rodina oznámila, že zpěvákův syn Prince Michael (12) trpí stejně jako jeho otec vzácnou nemocí vitiligo, která se projevuje blednutím kůže. Chlapec má světlejší pokožku na hrudníku a na rukou. Ač je to nepříjemné, lepší důkaz otcovství by si Jackson nemohl přát.
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.