Herečka Natasha Richardson - Je mrtvá! Manžel ji nechal odpojit od přístrojů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herečka Natasha Richardson - Je mrtvá! Manžel ji nechal odpojit od přístrojů...

Fotografie
Fotografie (internal)

LONDÝN – Britská herečka Natasha Richardson (45, Past na rodiče, Krásná pokojská), která byla od pondělí, kdy se zranila na lyžích, v klinické smrti, ve středu v noci zemřela.

Britská herečka Natasha Richardson (45, Past na rodiče, Krásná pokojská), která byla od pondělí, kdy se zranila na lyžích, v klinické smrti, ve středu v noci zemřela. Od přístrojů ji se slzami v očích nechal v newyorské nemocnici odpojit manžel herec Liam Neeson (56) poté, co se s ní naposledy rozloučili synové Michael (13) a Daniel Jack (12) a její matka, slavná herečka Vanessa Redgrave (72).

Natasha Richardson se o víkendu rozhodla, že se ve 45 letech naučí lyžovat. V kanadském středisku Mont Tremblant ale spadla na kopci pro začátečníky. Neměla helmu, udeřila se do levé části obličeje a v mozku jí asi praskla céva.

Krátce po pádu se zdálo, že je nezraněná. Se smíchem vstala a řekla, že jí nic není. Kdyby souhlasila s lékařskou prohlídkou, rentgen by prasklou cévu odhalil a lékaři jí život mohli zachránit. Místo toho ale Natasha lyžovala dál a instruktor ji pak odvezl zpátky do hotelu. Brzy si začala stěžovat na bolest hlavy, nevolnost, závratě, v mozku se jí začala zvětšovat krevní sraženina. Do nemocnice byla převezena, až když ztratila vědomí. Lékaři jí dali steroidy, které měly zastavit krvácení, ale rentgen ukázal, že aktivita mozku je už minimální.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.