Peštová a Sklenaříková táhly Prahou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Peštová a Sklenaříková táhly Prahou!

Danielu Peštovou doprovázel její syn. Manžel Paľo Habera v cíli zazpíval.
Danielu Peštovou doprovázel její syn. Manžel Paľo Habera v cíli zazpíval.

PRAHA – Hned dvě nejkrásnější slovenské topmodelky Adriana Sklenaříková-Karembeu (36) a Daniela Peštová (35) přijely do Prahy, aby zde odstartovaly další ročník Avon Pochodu.


Pochod proti rakovině prsu

S dalšími známými osobnostmi z české a slovenské populární scény tak včera v poledne na Václavském náměstí slavnostně přestřihly startovní pásku letošní prospěšné expedice.

Už po osmé se totiž Česká republika připojila k padesáti zemím světa, kde lidé Avon Pochodem bojují proti rakovině prsu. Celodenní akci podpořila další řada celebrit. Kromě modelek Adriany Sklenaříkové a Daniely Peštové, které na pochod přihlásily i další členy rodiny, nechyběla zpěvačka Jana Kirschner, Paľo Habera, nebo Dara Rolins. Do růžového trička, které bylo vstupenkou na letošní pochod, se oblékla i herečka Mahulena Bočanová, Dan Bárta a další. „Je skvělé, kolik lidí se na pochod přihlásilo. Mám z toho radost, protože to je pro dobrou věc. Také si vážím toho, že přišlo tolik známých lidí a pomohli nám s celým programem,“ radovala se zpěvačka Monika Absolonová, která je už druhým rokem tváří a patronem celého projektu.

Pro účastníky pochodu byl připraven zábavný kulturní program. Ve Žlutých lázní v Podolí, kde byl cíl expedice, proběhlo vystoupení skupiny Bengas, Petera Cmorika, nebo cvičení s Davidem Hufem. Moderování se pro tento rok ujali Honza Kovařík a Monika Valentová.

Kliknutím zvětšete


Autor: SOŇA STEHLÍKOVÁ
Foto Aha! – Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.