Finalista X Factoru Jiří Zonyga plánoval… Odstoupení ze soutěže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Finalista X Factoru Jiří Zonyga plánoval… Odstoupení ze soutěže!

Jiří Zonyga má strach, že svou malou dcerku a manželku nebude moci existenčně zajistit.
Jiří Zonyga má strach, že svou malou dcerku a manželku nebude moci existenčně zajistit.

Stačilo málo a ze soutěže X Factor Jiří Zonyga (42) odstoupil! Jak přiznal Nedělnímu Aha!, zda jeho rozhodnutí zůstat bylo nakonec správné, ukáže až čas.


„Bylo to na zámku v Dobříši, kde jsme měli soustředění. Když mi Gábina oznámila, že mě vybrala do finále, byl jsem v první chvíli pochopitelně strašně moc šťastný. Pak jsem ale o všem přemýšlel a měl spoustu otazníků. Váhal jsem, jestli se na to nevykašlat,“ šokuje Zonyga!

„Máme dvacetiměsíční dcerku, manželka je na mateřské, a to, co dneska berou maminky, je opravdu výsměchem. Prostě jsem si uvědomil, že kvůli soutěži, která může trvat ještě několik měsíců, se klidně může stát, že domů dlouhou dobu moc peněz nepřinesu, a můžeme se dostat do existenčních problémů. Bylo to těžké rozhodování,“ vzpomíná na osudný okamžik Jirka. Po domluvě s manželkou se nakonec rozhodl v soutěži přece jen bojovat dál. „Asi bych si to jednou vyčítal,“ přiznává svěřenec Gábiny Osvaldové (54). Zatím se jeho rozhodnutí jeví jako správné, i když finanční situace jeho rodiny teď není dobrá. „Jediný příjem, který teď naše rodina má, je pár tisícovek z mateřské, takže žijeme z toho, co jsme si našetřili. Kliknutím zvětšeteSamotná soutěž docela leze do peněz. Každou neděli za mnou jede rodina až z Břeclavi a benzin není zrovna laciný. Přes týden jsem sice v Praze v hotelu, kde je o nás skvěle postaráno, ale když vyrazím večer na jedno, dvě pivka do města, tak hned máte také pár stovek pryč. Není to jednoduchá situace, ale snad se mi to jednou vrátí. No, a když ne v hudbě, tak o to víc budu jezdit kamionem. Rodině to vrátím,“ má jasno Zonyga. Finalisté po dobu soutěže dostávají od Novy sice kapesné, ale to prý stačí pouze na malé denní svačinky.


Autor: DAVID LAŠTOVKA
Foto Aha! – Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.