Miss ČR Zuzana Jandová už má auto. A ukázala kalhotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss ČR Zuzana Jandová už má auto. A ukázala kalhotky!

Zuzana Jandová si dávala velký pozor, aby jí nesklouzly šaty z prsou. Trochu však zapomněla, že jsou příliš krátké a že jí jsou vidět modré kalhotky.
Zuzana Jandová si dávala velký pozor, aby jí nesklouzly šaty z prsou. Trochu však zapomněla, že jsou příliš krátké a že jí jsou vidět modré kalhotky. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – „Už nechci žádný skandál!,“ prohlašovala nová Miss ČR Zuzana Jandová (20). A chvíli nato se to stalo. Odhalila víc, než chtěla! Co horšího ještě může potkat nejkrásnější ženu ČR, která nemůže mít děti, protrpěla rakovinu a chodila s pornohercem? Už chybělo jen ukázat kalhotky, a právě ty předvedla včera. Žádná krajka, ale modrý satén vyhrál u Jandové!

Do autocentra si přišla odpoledne převzít výhru kabriolet Mazdu MX5 a pochlubila se nejen novým červeným vozem, ale i modrými kalhotkami. Minišaty jsou holt zrádné a vyhrnuly se příliš vysoko! Zuzana Jandová si nepřišla převzít své první auto v životě. Už totiž jedno vlastní. „Mám doma volkswagena, ale neprodám ho, budeme si s přítelem ta auta střídat a užívat je oba,“ řekla deníku Aha! Jandová, která má bohužel za sebou i havárii. „Nebylo to nic velkého, jen jsem hned první den, co jsem dostala řidičák, své auto odřela, od té doby jezdím bez nehody, ale přiznám se, že jsem hodně opatrná řidička,“ usmála se letošní Miss ČR.

Romana Čechovská (22), Miss Sympatie, převzala černou Mazdu 2. Také ona už jedno auto vlastní. „Mám fi ata, ale určitě ho prodám a nechám si tohle nové,“ řekla řidička, jež se už čtyři roky pyšní řidičským průkazem. „Zase tak dobrá řidička ale nejsem, na dlouhé cesty nebo do zahraniční bych si sama netroufl a,“ prozradila Čechovská.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.