Chantal s Kaiserem protančili noc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chantal s Kaiserem protančili noc

Ředitel Milan Hein (vpravo) v objetí svých hvězd Poullain a Kaisera.
Ředitel Milan Hein (vpravo) v objetí svých hvězd Poullain a Kaisera. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Jedno z nejmenších českých divadel, Divadlo Ungelt, praskalo o víkendu ve švech a závěrečný aplaus nebral konce. Chantal Poullain (50) a Oldřich Kaiser (50) si totiž »střihli« nevídaný herecký duet ve hře Richarda Alfi eriho Šest tanečních hodin v šesti týdnech.

„Chantal jsem po premiéře darovala špendlík a stříbro se smaltem. Hned, jak jsem ho v prodejně uviděla, bylo mi jasné, že se k ní hodí,“ svěřila se deníku Aha! legendární zpěvačka Marta Kubišová. „Byla jsem napjatá, jak hra skončí, poněvadž jsme jednou s Chantal jely do Brna a ona se v autě svoji roli učila, jenže nedošla ke konci,“ smála se Marta.

Popremiérového rautu se účastnil i dávný kamarád Oldřicha Kaisera Jiří Lábus a neurochirurg profesor Vladislav Beneš, se kterým v červnu Kaiser odjíždí na měsíc do Číny, kde se budou věnovat své vášni – sběratelství brouků. „Já dárky nedávám. Věřím, že pro herce jsou tím nejlepším darem role ušité přímo na tělo, které jim vybírám,“ řekl deníku Aha! ředitel Ungeltu Milan Hein. Z párty, která trvala až do dvou hodin ráno, se jako první vytratil Oldřich Kaiser, kterého již ráno čekalo další natáčení filmu Obsluhoval jsem anglického krále. Bujaré oslavy si tak nejvíc vychutnala Chantal Poullain, která odcházela až mezi posledními.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.