Vtipkoval na účet Vinkláře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vtipkoval na účet Vinkláře

Jaroslav Brabec (vlevo), Ivo Pelant a Zuzana Vejvodová společně pokřtili knihu Hraběnky, podle které je natočen stejnojmenný televizní seriál.
Jaroslav Brabec (vlevo), Ivo Pelant a Zuzana Vejvodová společně pokřtili knihu Hraběnky, podle které je natočen stejnojmenný televizní seriál. (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Režisér nejnovějšího filmového seriálu České televize Hraběnky Jaroslav Brabec (53) si tak trochu opovážlivě zavzpomínal na legendárního herce Josefa Vinkláře (†76), který minulý týden podlehl rakovině.

„Já jsem mu tu jeho nemoc moc nežral a on zase nežral ten můj smysl pro humor. Ale vážím si toho, že v seriálu hrál. Byla to jedna z jeho posledních rolí,“ prohlásil Brabec na křtu knihy Hraběnky, podle které je seriál natočen. Jeho slova ale nepůsobila moc vtipně, protože hodinu poté se s Vinklářem konalo rozloučení v Národním divadle. Do restaurace Parnas se také kvůli pohřbu nebo z důvodu nemoci nedostavilo hned několik dalších herců z hvězdného obsazení. A jedinými postavami ze seriálu, které knihu nakonec společně pokřtily, byly její autor Ivo Pelant, fotograf Pavel Vácha, Petra Lustigová, Zdena Procházková a Zuzana Vejvodová alias Alžběta, která se stala i kmotrou knihy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.