První Česká Miss Kateřina Smejkalová: Po rozchodu svatba s hvězdou Primy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

První Česká Miss Kateřina Smejkalová: Po rozchodu svatba s hvězdou Primy!

Kateřina Smejkalová
Kateřina Smejkalová (archiv Blesk)

Po čtrnácti letech se tři nejkrásnější dívky z České Miss 2005 opět setkaly. Měly k tomu krásnou příležitost. Jejich královna Kateřina Smejkalová (36) se totiž vdávala!

Historicky první nositelka titulu České Miss se dočkala věčného slibu lásky. Do manželství vstoupila se starožitníkem Martinem Cinolterem (53), hvězdou primáckého pořadu Poklad z půdy.


Veselka na vodě
Den D proběhl v sobotu ve Všeticích na Benešovsku. Krásné úzké šaty dokonale podtrhly nevěstinu dokonalou figuru. Romantické bílé květiny nechyběly ani v účesu. Své »ano« si řekli v altánku na vodě. Mezi svatebčany byly bývalé »sokyně « – první vicemiss Zuzana Štěpanovská (35) a druhá vicemiss Michaela Štoudková (33). „Takhle nějak podobně to vypadalo před čtrnácti lety na České Miss 2005,“ poznamenala Míša. A novomanželce vzkázala: „Kačí, přejeme ti jen to nejkrásnější v tvém dalším životním kroku!“

Vzpomínka na Kanadu
Po kralování v roce 2005 se Katka v českém modelingu ani neohřála. Se svým tehdejším přítelem, manažerem Radkem Krásným, odjela do kanadského Toronta, kde budoval svou kariéru. Vše nasvědčovalo tomu, že se tam i vezmou, avšak místo veselky nakonec přišel rozchod a Katka se vrátila do rodného Česka, kde začala působit v oblasti marketingu. Časem poznala i svou novou lásku, a než se nadála, uběhly čtyři roky a stála se paní starožitníkovou. 

Dcera Holubové už slyší zvony
Na vdavky je zralá i dcera Evy Holubové (60) Karolína (24). Se svým přítelem Matějem Paprčiakem (26) se zúčastnila typického indického obřadu ve městě Haidarábád. „První svatební den z pěti máme za sebou,“ raduje se fotografka. Netají se tím, že by takový obřad také brala.

Misska z děcáku Kašáková: O vdavky prý nestojí
O svatbě nechce ani slyšet Veronika Kašáková (29). Ta své zrušené zásnuby s Milanem Sovadinou oznámila začátkem roku. O víkendu ale udělala výjimku a přišla na svatbu své kamarádky, která se odehrávala na zámku Červený Hrádek v severních Čechách.

První Českou Miss Kateřinu Smejkalovou už na mole neuvidíme:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ntvpetr
25. 6. 2019 • 11:53

----Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : 3.ly/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.