Tragédie na výstavě psů v Brně: V autě na slunci nechala péct dva retrívry! Jeden zemřel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragédie na výstavě psů v Brně: V autě na slunci nechala péct dva retrívry! Jeden zemřel...

Jeden z retrívrů  extrémní horko nepřežil.
Jeden z retrívrů extrémní horko nepřežil. (Foto Facebook)

Na co, proboha, myslela? Majitelka dvou fenek labradorského retrívra nechala svá zvířata při mezinárodní výstavě psů v Brně zavřená několik hodin v autě. Jedna uhynula, druhá bojuje o život.

 Zvířat si všimla na parkovišti jedna z účastnic výstavy a hned volala pomoc. „Za vystavovatelské ambice majitelky zaplatily krutou daň dvě fenky labradorského retrívra, když byly ponechány několik hodin v zaparkovaném autě. Černá nepřežila, krémová je v kritickém stavu,“ uvedla Nadace na ochranu zvířat. Chování pejskařky začali lidé hned odsuzovat. „Myslím, že by paní potřebovala taky zavřít do auta ve vedru, aby věděla, jak psům bylo. A hlavně už nikdy by neměla mít psy,“ napsala na Facebook Martina Š. A nebyla sama, další doporučují přeživší fenku odebrat. „Tu druhou fenu bych jí odebrala a dala ženskou na listinu, aby už žádná zvířata nedostala. Není to člověk na správném místě. Nic ji neomlouvá. Mám na ni obrovský vztek,“ uvedla Petra K.

Děti ani psy
Auto se už během pár minut mění na slunci ve smrtící pec, nepomohou ani pootevřená okénka. Žhavý vzduch nedokážou vyvětrat. Nadace na ochranu zvířat vyzvala všechny motoristy, aby v žádném případě nenechávali v autech zavřené nejen své potomky, ale ani čtyřnohé mazlíčky.

Přečtěte si
Mnau1
24. 6. 2019 • 18:26

Co to je za ,,chovatelku", ktera necha psy zavrene v rozpalenem aute? Kazdy den se upozornuje v televizi, tisku, aby se nenechavaly deti a zvirata ani na par minut zavrene v aute. Kolikrat v televizi ukazovali, ze za par minut je v aute treba 60 stupnu. Na co ta baba myslela. To je typicke tyrani a mela by byt ptrestana. Chudaci ti psy, co si museli vytrpet. Babu bych presne tak zavrela, aby si to zkusila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.