Podpásovka pro Daru: Sypání soli do otevřené rány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podpásovka pro Daru: Sypání soli do otevřené rány

Dara Rolins
Dara Rolins (Klenoty Aurum)

Už delší dobu netvoří pár s rapperem Rytmusem (42), který zcela změnil svůj život a během chvíle se stihl oženit s moderátorkou Jasminou Alagičovou (29), která mu zanedlouho porodí první dítě. Všechny tyto skutečnosti musely Rolinsové (46) pořádně ublížit.

Ještě před rozchodem byla zpěvačka hostem jedné show, kterou momentálně reprízují, a tak se Darině Rolinsové musela dostat sůl do ran! Zábavný pořad, ve kterém Dara vystupovala, se natáčel jen tři měsíce před rozpadem vztahu s Patrikem Vrbovským. Ten po rozchodu se zpěvačkou dle jeho vlastních slov našel lásku svého života Jasminu Alagičovou, jež pod srdcem nosí jeho syna. Rolinsová v době natáčení netušila, že její vztah s rapperem brzy skončí a proto nešetřila hezkými slovy o muži, který jí chvíli poté zlomil srdce. Co řekla?

„… U nás je to tak, že spolupracujeme s podobnými lidmi, producenty, autory a dokonce i hosty. Dokonce ho mám na albu jako hosta… Ráda se starám o svého muže. Přijde mi to sexy. Myslím si, že si navzájem nasloucháme, proto jsme spolu už těch šest let…,“ pověděla dle topky.sk Dara v momentálně reprízované show. Pokud pořad viděla, musela si opět připomenout velký podraz od její bývalé lásky.

 Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yarda
21. 6. 2019 • 10:24

Investigativní bulvární žurnalisti špendlíčkem kopou a prstíčkem hrabou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.