Nové hvězdy Ordinace Patrik Děrgel a Markéta Frösslová: Svatba jako ze scénáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nové hvězdy Ordinace Patrik Děrgel a Markéta Frösslová: Svatba jako ze scénáře!

Patrik Děrgel a Markéta Frösslová
Patrik Děrgel a Markéta Frösslová  (showpix.cz)

Jejich synovi budou zakrátko tři roky, svoji jsou ale oficiálně teprve třetí den! Patrik Děrgel (30) se konečně rozhoupal a v sobotu svou partnerku Markétu Frösslovou (31) pojal za ženu. Manželský pár tak tvoří nejen v seriálové Ordinaci, ale také v soukromém životě.

Když je lanařili do Ordinace v růžové zahradě 2 s tím, že tam ztvární manžele, byli »jen« partneři. Černovlasý Patrik a rusovlasá Markéta se seznámili na natáčení seriálu Cesty domů, kde oba hráli. V roce 2016 se jim narodil syn Vavřinec. Svatbu pořád odkládali a teprve až ve chvíli, když z nich udělali manželský pár tvůrci Ordinace, tak se rozhodli do toho praštit i ve skutečnosti.

Ona už točí, on se před kamerami objeví až v srpnu. Na plac tedy vykročí tou správnou ženatou nohou a s novomanželským pocitem. Patrik bude v seriálu představovat syna doktora Máry neboli Roberta Jaškówa (49) a Markéta jeho ženu Táňu, která svým příchodem oživí dávné problémy, jež měly zůstat pohřbeny v minulosti. Napjaté vztahy bude mít hlavně s tchyní Darinou, kterou hraje další nová posila Ordinace - Mahulena Bočanová (52).

Dyk byl rychlejší
Markéta Frösslová je bývalou partnerkou Vojty Dyka (33). Ten do toho praštil s Tatianou Vilhelmovou (40) na prvního máje a svou ex tak o měsíc a půl předběhl.



Přečtěte si
htrzpetr
19. 6. 2019 • 09:05

--------------------Najítt nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : ito.mx/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.