NEMILOSRDNÁ OBRAZOVKA: Velikost oblečení českých moderátorek? 36! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

NEMILOSRDNÁ OBRAZOVKA: Velikost oblečení českých moderátorek? 36!

Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová (Martin Hykl)

Den co den sledujeme televizní zprávy, ale jen málokdo z nás si uvědomí, co zatím všechno stojí. Třeba jen obléct všechny ty zprávařky a moderátory...

Tak třeba kostymérna na Kavčích horách... Tzv. topmoderátoři každoročně dostávají plnou výbavu včetně ponožek, na míru šité obleky s monogramem! Zprávařky má pak v  péči renomovaná návrhářka Taťána Kovaříková. Hvězdy televizních zpráv mají své osobní šatníky se zhruba třiceti kusy na každé roční období a příležitost. A co když si chtějí moderátoři obléct něco svého? 

 

„Občasné debaty se vedou maximálně ohledně talismanů a kůžiček na krku, které si vozí z dovolených. A občas také kvůli váze. Zatímco ženy jsou ukázněné, mužům to občas skáče a je třeba si dát ultimátum, aby se to vešlo do obleku na míru, který stál nemalé peníze," tvrdí šéfka scénického provozu ČT Jaroslava Voláková v magazínu MfD. A jaké jsou velikosti oblečení jejich zprávařek?

Obrazovka prý neodpouští, největší povolená velikost pro ženy je 42. Nejpočetnější je zde ovšem číslo 36! Co se týče stylu, očividně vyčnívá Michaela Jílková a její extravagantní modely. „Pojali  jsme to tak, abychom k politickému pořadu přitáhli pozornost dam, a podařilo se to," libuje sií Voláková. Naopak Marcelu Augustovoukvůli krátkým vlasům a brýlím neuvidíte v žádné romantice, sedí ji spíše sportovně elegantní styl. A na Danielu Písařovicou lze naopak tzv. pověsit doslova všechno! 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.