Tohle se Patrasové nepovedlo: FALEŠNÉ PŘÁNÍ GOTTOVI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tohle se Patrasové nepovedlo: FALEŠNÉ PŘÁNÍ GOTTOVI!

Patrasová si neuvědomila, že Gott místo 14. června slaví narozeniny až za měsíc!
Patrasová si neuvědomila, že Gott místo 14. června slaví narozeniny až za měsíc! (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki, Slatinné lázně Třeboň)

Osmdesáté narozeniny letos v červenci oslaví Karel Gott. U té příležitosti bude sám Slavík pořádat velkou oslavu, na jeho počest vyšla kniha Blesku Náš Karel a spoustu překvapení pro něj budou zajisté mít i jeho slavní přátelé. O jedno z prvních se postarala Dáda Patrasová (63).

Mělo to být dojemné gesto od královny dětských srdcí pro krále české hudby, ale úplně se to nepovedlo. Na svém Instagramu sdílela Patrasová snímek ručně psaného přání pro Mistra k jeho narozeninám. „Milý Karle, k Tvým zítřejším narozeninám Ti přeji vše nej! S láskou, Tvoje Dáda,“ znělo v blahopřání, ke kterému doplnila polibek a srdíčko.


Patrasová si ovšem neuvědomila, že Gott místo 14. června slaví narozeniny až za měsíc! Zpěvačku a herečku na to upozornili až fanoušci. „Karel má narozeniny až 14. července,“ objasnila Dádě jedna z fanynek. „OMG!“ reagovala Patrasová anglickou zkratkou pro výraz »Ó, můj bože!«. Božský Karel měl ale pro Dádu jistě pochopení a předčasná gratulace s otiskem jejích rtů mu určitě udělala radost.

Fanoušci závidějí
Dádina přešlapu si samozřejmě všimli všichni fanoušci, ale vůbec jim to nevadilo, ba naopak! Gottovi závidí a po Patrasové vyžadují zaslání podobných přání. „Oh, mohu také dostat takové přání? A s dodáním osobně,“ prosí Dádu jeden z věrných obdivovatelů. „Tohle bych si také přál. Jestli mi chcete udělat radost, můžete něco takového poslat 12. července,“ žadoní další. A opakovaně se v komentářích objevovaly zprávy typu: „Kéž bych byl Karel...“

Dáda Patrasová: Milenec Vito mě podržel, manžel Felix potopil!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
15. 6. 2019 • 06:12

Tupá hovada z Blesku! Proč FALEŠNÉ PŘÁNÍ??? Snad přání omylem napsané, předčasně napsané! Ale falešné??? Hovada z redakce, znáte vůbec význam slov?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.