Nervy v kýblu? Zdivočelá Borhyová v koloně na D1! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nervy v kýblu? Zdivočelá Borhyová v koloně na D1!

Lucie Borhyová v akci!
Lucie Borhyová v akci! (Jan Altner )

Lucie Borhyová, herci Ondřej Sokol a Michal Holán, youtuber Fatty Pillow i známý fotbalista Pavel Horváth se sešli v jedné koloně. Kde jinde než na dálnic D1. Situace jim však nebyla vůbec nepříjemná, právě naopak. Na závěr si společně zatančili a strhli s sebou celé davy.

Originální scénář vymysleli letos pořadatelé brněnského festivalu Life!. Ve videoklipu se z unuděných a utrápených lidí v dopravní zácpě stávají nadšení tanečníci a společně s hlavními protagonisty to na rozpálené silnici pořádně rozbalí. Na scénáři se podílel i ambasador festivalu, herec a moderátor Ondřej Sokol. A v čem je letošní videoklip jiný a proč? „Tak chceme zase překonat rekord, doufám, že je rozhodně zajímavější. Bude to větší všechno, nové hry, a to znamená, že všichni, musí přijít,“ vyzval příznivce i širokou veřejnost Sokol. I pro Lucii Borhyovou, která tanec miluje, je festival novou výzvou.

 

„Chtěla bych zlomit další rekord, tentokrát taneční, kdy na veletrhu v Brně se budeme snažit pokořit nejvíce příchozích lidí tančících společnou choreografií,“ prozradila a dodala, že sama již jeden rekord získala a to dokonce světový! Své první televizní noviny odvysílala v 21 letech a stala se tak nejmladší moderátorkou zpravodajství na světě. Poprvé se natáčení klipu účastnil také herec Michal Holán, nezapomenutelný Jája Krásný ze seriálu Policie Modrava. S nadšením přijal jednu ze svých nejmenších rolí ve svém životě se slovy: „Jasně jdu do toho hned.“ Zaujal ho totiž charakter postavy řidiče autobusu, kterého si pracovně pojmenoval Karel.



Přečtěte si
konvalinka34
14. 6. 2019 • 09:55

Co otravuješ stále a dokola s nahými ženami? Jsi úchyl?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.