Jubilejní 10. řada StarDance: Tančit bude Koukalová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jubilejní 10. řada StarDance: Tančit bude Koukalová!

Gabriela Koukalová už trénuje s tanečníkem Martinem Prágrem.
Gabriela Koukalová už trénuje s tanečníkem Martinem Prágrem. (Česká televize)

První potvrzenou hvězdou jubilejní desáté řady StarDance je dvojnásobná stříbrná olympijská biatlonistka Gabriela Koukalová (29). Další známou tváří bude podle informací Aha! spisovatelka Radka Třeštíková (38).

„Zprvu jsem se bála, že StarDance zase bude podobný dril, jaký jsem zažívala během své sportovní kariéry. Ale nakonec jsem moc ráda, že jsem na nabídku tancování kývla. Je to pro mě další životní výzva,“ nechala se slyšet Koukalová. Léto ve znamení tvrdého tréninku a protančených střevíců čeká také na úspěšnou spisovatelku, podle jejíž předlohy se momentálně natáčí film Bábovky s Ondřejem Vetchým (57) v hlavní roli.

„Tým, který StarDance připravuje, se snaží nebrat jen herce a zpěváky, ale také vždy zabrousí i do jiných odvětví,“ potvrdil zdroj ze zákulisí soutěže. Najdou se ale i tací, kteří účast v prestižní taneční soutěži odmítli. Podle informací Aha! tak letos učinili moderátor Libor Bouček (38) nebo herečky Simona Babčáková (46), Klára Melíšková (47) a Nikol Štíbrová (32).

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.