I pes může být gay! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

I pes může být gay!

Franco o feny nestojí, je paf z Normana
Franco o feny nestojí, je paf z Normana (Foto Channel 4)

Někteří pejsci obskakují svoje paničky nebo páníčky, to je známá věc. Jiné však nezajímají ani páníčci, ani feny. Britská televize odvysílala dokument Můj teplý pes a jiná zvířata.

Mnohdy se takhle »ojíždějí« z nejrůznějších důvodů, od hry po projevy společenskosti. Výjimky se však najdou, jak ukazuje dokument. Matt Tipper z Bathu předvedl své dva chrty: Franco vášnivě skáče na Normana a ten si to nechává líbit. A tak je páníček s kynologem Leonem Towersem jednoduše otestují, předvedou jim hárající fenu. Zatímco Norman z ní šílí, Franco pořád stojí jen o svého kumpána. „Výsledky jsou jednoznačné, Franco je gay. Je na psy!“ konstatuje Towers. A podobně to funguje u samiček: Christine Kingová má smečku pěti záchranářských psů, dvě fenky ale k sobě cítí hlubokou lásku, včetně fyzických projevů. Biologové pozorovali různé projevy homosexuality u nejrůznějších živočišných druhů, od hmyzu přes lososy až po husy, lvy či delfíny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.