Erbovou prý opustil Gulaši! Co stojí za rozchodem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Erbovou prý opustil Gulaši! Co stojí za rozchodem?

Rozchod Erbové na spadnutí? Gulaši prý už nechce pokračovat.
Rozchod Erbové na spadnutí? Gulaši prý už nechce pokračovat. (Tonda Tran, archiv)

Překonávali krizi, před několika týdny se provalilo, že měl Michal Gulaši poměr s fanynkou z Brna. I když se oba snažili vztah slepit, prý se to nepodařilo. Hokejista je údajně neoblomný a podle webu Expres k Erbové zpět už nechce.

Definitivní tečce za vztahem předcházelo, když o víkendu opustil Gulaši společný byt a zamířil do Ostravy do Stodolní. Své partnerce podle uvedeného webu o tom nejenže neřekl, ale dokonce údajně ignoroval její hovory. Nic se ovšem nezměnilo ani po vystřízlivění. Své rozhodnutí zpět prý nevzal. „Michalovi je teprve 32 let a je dost nevybouřený. Chce si život užívat, a ne žít umělý rodinný život. Navíc ho všechny kauzy kolem Erbové dost unavují. V kabině si z něj kluci utahují, Vlaďka doma neustále něco řeší, a když někam vyrazí s kamarády, aby se uvolnil, je oheň na střeše. Tentokrát mu došla trpělivost a rozhodl se, že už se omlouvat nebude, protože si chce žít po svém,“ svěřil se Expresu zdroj z Brna s tím, že Gulaši si na rozchodu trvá. Z bytu se ale ještě prý definitivně neodstěhoval.

 

Vlaďka Erbová se k nepotvrzeným zprávám zatím podle zvedeného zdroje odmítla vyjádřit. „Svou rodinu miluju a je pro mě svatá. Už do ní nikoho nenechám nahlédnout. O svém soukromí se už bavit nebudu. Chci mít klid,“ sdělila pro expres.cz ve stručnosti. Podle zasvěcených osob je ale ze situace zdrcená.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.