Dcera Gottova řidiče: Jak to bylo s bouračkami! Skončí to u soudu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcera Gottova řidiče: Jak to bylo s bouračkami! Skončí to u soudu?

Gott obvinil kamaráda Drobného z parazitování
Gott obvinil kamaráda Drobného z parazitování (Foto ara)

 Prohlášení Milana Drobného (74) v nové knize Blesk Extra věnované Karlu Gottovi (79) dál hýbe žlučí rodině Oldy Havránka (†78)! Ta ve dnech, kdy si připomíná druhé výročí jeho smrti, razantně vylučuje další zpěvákova slova o tom, že měl se Slavíkem dvakrát bourat.

Jednou vlítli přímo do sloupu, a pak jednou na dálnici sjel do pangejtu. Celé to byla volovina,“ prohlásil Drobný v knize Náš Karel. „To je absolutní nesmysl! Táta několikrát boural, ale ne s panem Gottem. Ten nikdy v autě neseděl!“ řekla Aha! Havránkova dcera Dagmara. „Ano, při jedné nehodě rozbil Citroën Berlingo, které bylo napsané na Karla. Naštěstí to přežil!“ dodala.

Ivana na chodbě
Dcera Dagmara nicméně připouští, že nebyl ideální vztah mezi jejím otcem a Slavíkovou manželkou Ivanou (42), což Drobný v nové knize také naznačil. „Když táta ležel v Nemocnici Na Pleši a byl za ním pan Gott na poslední návštěvě čtyři dny před jeho smrtí, vím, že stála na chodbě nemocnice a na pokoj nešla,“ dodala.

Obavy ze stáří
Už v úterním Aha! Havránkova dcera prohlásila, že její otec skončil jako Karlův řidič kvůli Gottové. Ivana se totiž bála, aby stárnoucí a se zdravotními potížemi potýkající se Olda někde se zpěvákem např. nesrazil maminku s kočárkem, což by mohlo Mistra před národem velmi poškodit. Drobný je teď na dovolené ve Španělsku a chce se o nastalé situaci poradit s právníkem.

Slavík s Drobným skončil!
Drobný to za svá slova schytal v minulých dnech i od samotného Gotta. Karla nejvíce vytočilo, když Milan řekl, že mu měl Olda vyprávět o tom, jak ho Ivana údajně mlátí. „Vzkazuje Vám, že je Vámi naprosto zhnusen a chce se mu z Vás zvracet,“ napsala Drobnému ve velmi ostré SMS zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová. V závěru zprávy mu vzkázala, že nemá chodit na oslavu Gottových 80. narozenin, na kterou byl původně pozván.

 

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 6. 2019 • 23:16

Hm a kdyby autem srazili dědka, tak by to národ ustál?!
Bóže , jak dcera řidiče, tak Gottka , to je mi materiál

dandova
6. 6. 2019 • 08:28

Pardon, ale pokud byl pan Olda již starší se zdravotními problémy, tak neměl už jako řidič pracovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.