Pepa Vojtek načapán inflagranti? Jovanka prý chce rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pepa Vojtek načapán inflagranti? Jovanka prý chce rozvod!

Josef Vojtek s třetí manželkou Jovankou.
Josef Vojtek s třetí manželkou Jovankou. (Foto: Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Sekanina, Karel Kopáč, Petr Novotný, ara)

Lídr kapely Kabát Josef Vojtek (54) má zřejmě pěkný máler. Své třetí manželce je známý rocker údajně nevěrný s manažerkou zpěvačky Kamily Nývltové,  třicátnicí Veronikou Šimůnkovou. Tu měl rocker podle jednoho webu pravidelně navštěvovat každé pondělí.

Vojtek se měl nechat údajně nachytat přitom, že tráví každé pondělí dopoledne v bytě hudební manažerky Šimůnkové. Dle webu Expes.cz docházel do domu v pražských Vysočanech nejméně tři měsíce. V domě žije také zpěvačka Nývltová, se kterou rocker připravuje desku. Podle zpěváka jde pouze o pracovní schůzky.

„Já s těma holkama dělám na cédéčku. Scházím se u Kamily i Veroniky,“ řekl webu Vojtek s tím, že nahrávací studio stojí peníze. „Jestli chcete slyšet, že tady děláme něco jiného, tak to neřeknu, protože to není pravda,“ uvedl frontman kapely Kabát. 

Vojtek však o svých návštěvách zapomněl říct své třetí manželce Jovance. „Nemohl jsem jí to říct, protože je žárlivá. Věděla, že pracuji s Kamilou, o její manažerce nevěděla. Ona si myslí, že s každou hned dělám mimino.“

„Já za těma holkama chodím jen pracovat. Kdybych byl nevěrný, dělám to na turné,“ vysvětloval lídr Kabátů a dodal, že se obává rozvodu s manželkou a matkou svých dvou synů. „Rozvede se se mnou. Říkala mi to…“ svěřil se expres.cz rocker, a jeho slova de facto manželka potvrdila. „Nejsem tou manželkou, která trpí svému manželovi nevěry, radši bych šla jinam,“ nechala se slyšet Jovanka, která žila v domnění, že jim manželství funguje.

„Čekám, až přijde domů a jak se k tomu postaví. Pokud řekne, že s ní má vztah a chce s ní být, tak jdeme od toho, pokud řekne, že ne, tak uvidím,“ dodala rockerova manželka dle expres.cz.

 Pepa Vojtek o Eurovizi: Proč skončili poslední? A proč nezná Lake Malawi?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
4. 6. 2019 • 16:26

... no Pepo , já myslel , že ses usadil , ale ty si stále stejný hajzlík !

babycom
4. 6. 2019 • 15:00

A pak ,že boží mlýny nemelou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.