Poprvé o novém muži Ochotské: Není to… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poprvé o novém muži Ochotské: Není to…

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Aha!)

Zatímco Lukáš Rosol (33) se loni v únoru potřetí oženil, Michaela Ochotská (34) si s novým partnerem dala na čas. Až doteď. Podle nejnovějšího příspěvku je moderátorka opět zamilovaná a na Instagramu zveřejnila snímek, na kterém se s novým partnerem drží za ruce.

Její bývalý manžel se potřetí oženil loni v únoru a s manželkou Petrou si užívají spokojený vztah. Štěstí se nyní usmálo i na Ochotskou, která se fanouškům pochlubila fotkou nového partnera, ale jen postavou bez hlavy.

„Nezlobte se, nechci to nijak komentovat,“ řekla Ochotská Blesku na dotaz, kdo je pan tajemný. Zatímco moderátorka nebyla příliš sdílná, její okolí poskytlo více informací. „Pravda je taková, že Míša už je několik měsíců opravdu šťastná. Konečně našla někoho, s kým jí je skvěle, řekla Blesku její blízká kamarádka.

„Snaží se to tajit, ale jenom září. A není to žádný pitomý fotbalista,“ pokračovala kamarádka a narážela tak na manželský debakl s tenistou Rosolem. „Je to normální kluk s normální prací,“ dodala.

 Michaela Ochotská: Náš syn je pěkný cvalík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
30. 5. 2019 • 17:17

Normální kluk s normální prací? Takové štěstí si ani nezaslouží. Když vidím ty profesionální krasavice, jak se řítí do vztahu s nějakým samolibým sportovcem nebo hysterickým umělcem, tak si říkám, kam jste holky daly rozum?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.