Zpěvačka Martina Pártlová po botoxu: Nechala si přifouknout rty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvačka Martina Pártlová po botoxu: Nechala si přifouknout rty!

Zpěvačka Martina Pártlová
Zpěvačka Martina Pártlová (Profimedia)

Doufejme, že si brzy nevyslouží přezdívku královna kačeřího pysku. Martina Pártlová (39) se opět nechala vylepšit. V salonu krásy jí pomocí permanentní korekce zvýraznili rty rudou barvou.

Rok před čtyřicítkou se zpěvačka pustila do rekonstrukce obličeje. Vrásky si nechala vypnout botoxem, podstoupila operaci dolních víček, nechala si vytetovat obočí a teď přišla řada na rty.


V kosmetickém salonu podstoupila permanentní korekci rtů, kde jí upravili jejich tvar a probarvili je. Celé si to natáčela na video a svým fanynkám tvrdila, že to vůbec nebolí. Výsledek už neukázala, zřejmě má rty slušně naběhlé, ale to časem splaskne.
Zpěvačka, která hostuje v kapele Čechomor a už skoro rok tají milence, jde zřejmě do sebe. „Už mi není dvacet, tak se musím o sebe víc starat, aby se na mě dalo koukat,“ směje se Pártlová.

Martina Pártlová má chlapa! Ale proč ho sedm měsíců tají? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 6. 2019 • 20:41

Většinou každá, která si nechá „přifouknout” rty si neuvědomí, že po zákroku vypadá, jakoby měla druhou pindu i na obličejí. Domnívají se, že jsou neodolatelně sexy, ale některé vypadají směšně!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.