Bolestivá ztráta! Vykašle se zlomená Alžběta na protokol?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bolestivá ztráta! Vykašle se zlomená Alžběta na protokol?!

Královna Alžběta je na dně...
Královna Alžběta je na dně... (profimedia.cz)
Zemřela jedna z nejdéle sloužících královny Alžběty II., což panovnici doslova zlomilo! Kvůli nebohé Annette Wilkinové je královna dokonce ochotna porušit pravidla a jít své věrné služebné na pohřeb. 

Královská hospodyně Annette Wilkinová zemřela náhle po krátké nemoci ve věku 72 let. Nebožka se nikdy nevdala a věrně sloužila na Windsorském hradě neuvěřitelných 45 let. Není tedy divu, že se očekává přítomnost nejvyšší šéfové na jejím pohřbu. To přitom není vůbec přípustné, panovnice tím totiž poruší protokol.

Na pohřby sloužících vládcové Anglie dle pravidel nechodí, obvykle posílájí své zástupce s obligátním věncem. U věrné Anntte ale zřejmě udělá Alžběta II. vyjímku a posledního rozloučení se zúčastní osobně. „Královna a její nejbližžší ji zbožnovali, byla téměř součástí rodiny," popsal hradní reálie zasvěcený zdroj podle webu Mirorr.




Přečtěte si
tryskomys
28. 5. 2019 • 07:06

Ti pracovití umírají dříve,proto monarchie nic nedělá,aby co nejdéle vydržela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.