Tajemství prince Williama odhaleno: Život v zajetí milosrdných lží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství prince Williama odhaleno: Život v zajetí milosrdných lží

William prožil v dětství velký šok.
William prožil v dětství velký šok. (Reuters, Getty Images, Profi media.cz)

Být dítětem v královské rodině není jednoduché. Čehož si byla dobře vědomá i princezna Diana (†36), jež se snažila oběma svým chlapcům v rámci možností zajistit co nejnormálnější dětství.  S tím se ale pojí i velký šok prince Williama.

Ačkoliv je po svém otci Charlesovi druhý v pořadí čekatelů na královský trůn a s největší pravděpodobností se jednou britským králem stane, jako dítě o tom netušil vůbec nic. Jeho maminka, princezna Diana, jemu i Harrymu totiž důležitost jejich postavení v Británii utajila.

Když třeba čelili malí princové se svými rodiči náporu fotografů, odůvodňovala to před nimi Diana tím, že se tak děje kvůli ní. Neměli tak zdání, jak velká budoucnost je jednou čeká.

Jenže podle webu Nový čas pre ženy padla veškerá snaha Diany v okamžiku, kdy princ William začal chodit do školy. Spolužáci se k němu chovali úplně odlišně a on prý zpočátku vůbec nechápal, proč. Když se ho jednoho dne zeptali, jestli se zná s královnou, ve vší nevinnosti tenkrát odpověděl následovně: „Nemyslíte náhodou moji babičku?“ Nikdy o ní do té doby totiž neuvažoval jako o královně.

S faktem, že bude jednou králem, se prý ale vyrovnával těžko. Přitom dnes podobnou výchovnou strategii uplatňují s vévodkyní Kate i u svých vlastních dětí. I jim se snaží vytvořit co nejpřirozenější podmínky pro to, aby měly pocit, že je jejich dětství bezstarostné a normální. A ani malý George prý neví, jaká budoucnost je pro něj připravená.

Takhle princ William a vévodkyně Kate představili světu třetího potomka: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.