Ewa Farna: Termín a místo porodu odhaleno?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ewa Farna: Termín a místo porodu odhaleno?!

Ewa Farna
Ewa Farna (Foto: MACHAN,HYKL,PATEK)

Naše tajnůstkářka jede přesně podle plánu, aktuálně ukončila koncertní šňůru a odteď už veškeré její snažení směřuje k té velké životní události. 

Podle některých zpráv Ewa Farna už prý v tichosti porodila, prý dokonce až v Rakousku nebo Polsku. Vzhledem k tajnosnubné povaze pětadvacetileté zpěvačky se podobným zprávám po informacích lačné veřejnosti zkrátka nelze vyhnout. „Mysleme na to, když se zase budeme vyptávat na stav děložního čípku cizího člověka a divit se, že to považuje za jeho věc,“ brání se dotazům ohledně  porodu naštvaná Ewa. 

Takže dost už toho filozofování, jak na tom populární umělkyně aktuálně je? Podle informací Aha.cz měla v těchto dnech proběhnout konzultace v jedné z vyhlášených pražských porodnic. Tam se ovšem prý rodit nebude. Porod, který je naplánován na půlku června se má totiž za naprostého utajení odehrát v dosud nezjištěné menší nemocnici.

Ewa Farna porodila



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.