Tajná svatba hvězdy Novy! Petra Svoboda už není svobodná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajná svatba hvězdy Novy! Petra Svoboda už není svobodná!

Alice Bendová, Tereza Kerndlová a Petra Svoboda si společně zašly ke kadeřníkovi
Alice Bendová, Tereza Kerndlová a Petra Svoboda si společně zašly ke kadeřníkovi (Instagram)

Už jsou svoji! Moderátorka televize Nova Petra Svoboda (36) se včera tajně vdala za dlouholetého partnera Ondřeje Křivku (33). 

Do svátosti manželské vstoupili v kostele svatého Tomáše v Praze na Malé Straně za účasti rodiny a nejbližších přátel. Svatbě předcházely zásnuby, které dvojice oznámila počátkem letošního roku po pěti letech vztahu. Moderátorka, která je matkou Ráchel a s manželem nyní očekávají narození syna, bude používat příjmení obou svých potomků, tedy jméno Petra Křivková-Svoboda. „Chtěli jsme s manželem stihnout svatbu do narození syna, aby se narodil do úplné rodiny. Ráchel byla naše nádherná družička. Jsme šťastní,“ vyjádřili novomanželé.

Ženil se i Rytmus! Po rozchodu s Darou Rolins si vzal Jasmínu

Během obřadu probíhajícího od páté hodiny odpolední si včera konečně řekli »ano« expartner zpěvačky Dary Rolins slovenský rapper Patrik »Rytmus« Vrbovský (42) a těhotná moderátorka Jasmina Alagič (29). Obřad proběhl na přísně střeženém zámku v Pezinku za účasti řady slovenských celebrit.

 Těhotná Petra Svoboda o svatbě: stihnou jí před porodem syna? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.