Chtivá neteř princezny Diany: Zaděláno na skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chtivá neteř princezny Diany: Zaděláno na skandál!

Lady Kitty Spencer, neteř princezny Diany
Lady Kitty Spencer, neteř princezny Diany (Profimedia.cz)

První spekulace o vztahu Lady Kitty Spencerové (28) s Michaelem Lewisem (60) se začaly šířit v srpnu loňského roku. Od té doby se dvojice držela stranou a pokoušela se svůj románek udržovat v soukromí. Nyní se však podle zahraničního webu již neskrývají.

Neteř princezny Diany (†36) byla spatřena ve společnosti módního magnáta v ulicích Manhattanu, jak ho drží za rameno. Tímto gestem poprvé veřejně potvrdila jejich vztah. Rodák z Jižní Afriky je rozvedeným otcem tří dospělých dětí a jeho majetek má hodnotu přibližně 80 milionů liber.

Sestřenice prince Harryho a Williama na rozdíl od nich žije svůj život podle svých pravidel. Lady Kitty již prožila vážný vztah s majetkovým magnátem Niccolo Barattieri di San Pietro (48), jejich vztah vydržel čtyři roky.

V nedávném rozhovoru pro Harper’s Bazaar, Kitty odmítla potvrdit svůj vztah s Lewisem. „Měla jsem opravdu štěstí. Vždycky jsem měl opravdu krásné, přímočaré partnery… Nevidím důvod jít do vztahu s někým, kdo je příliš komplikovaný nebo není důvěryhodný."

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.