Lucie Zedníčková s dcerou v maďarské sauně: Je ti teplo, děvče? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lucie Zedníčková s dcerou v maďarské sauně: Je ti teplo, děvče?

Lucie Zedníčková se svou dcerou Amélií Pokornou .
Lucie Zedníčková se svou dcerou Amélií Pokornou . (Pavel Machan)

V nebývale studených dnech, které opanovaly nejen Česko, se Lucie Zedníčková (50) s dcerou Amélií (14) vydaly zahřát k horkokrevným Maďarům. V Budapešti navštívily vyhlášené termální lázně.

Tátu s bráchou nechaly holky doma a vychutnaly si dámskou jízdu. Do hlavního města Maďarska se vydaly nejen za objevováním památek, obchodů a kaváren. „Stihli jsme se ohřát v sauně a zchladit se v bazénu, procházku parkem i večeři,“ prozradila herečka. Největším zážitkem pro matku s dcerou ale byla návštěva představení mistra absurdní klaunské poezie Slavy Polunina. „Když jsem zjistila, že tu má svou slavnou Snow show, nemohly jsme si ji nechat ujít,“ řekla Lucie.


„Jsem šťastná, že jsme si udělaly s mamkou výlet, cestuju ráda a Budapešť pro mě byla vždycky přitažlivým městem,“ svěřila se Amálka Pokorná, kterou můžete vidět třeba v primáckém seriálu Krejzovi.

Zedníčková o Ordinaci: Co dělá, když nezvládá náročné texty?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.