Hvězda Modrého kódu Laurinová: Feťák ji držel pod krkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Modrého kódu Laurinová: Feťák ji držel pod krkem!

Sabina Laurinová alias vrchní sestra Marie.
Sabina Laurinová alias vrchní sestra Marie. (Foto FTV Prima)

Velké drama na place zažila Sabina Laurinová (47). Po sestře Mery v primáckém seriálu Modrý kód vystartoval feťák s absťákem. Po rvačce s ochrankou ji držel pod krkem jako rukojmí!

Bylo to její nejdramatičtější natáčení, navíc musela být pod speciálním dohledem odborníků. „Točili jsme za přítomnosti kaskadéra. Takové scény vždycky musí působit autenticky,” prozradila Sabina s tím, že z toho neměla strach. Naopak! „Když jsem si přečetla ve scénáři, že Mery se stane na urgentu rukojmím, hned jsem se začala o to víc těšit. Adrenalin mě baví,“ řekla poněkud překvapivě. „Herce totiž vždy těší, když má v roli co hrát,“ dodala Laurinová na vysvětlenou.


Přestože napadení sehrála natolik přesvědčivě, že to vypadalo, jako by něco takového už zažila... „Naštěstí jsem se s tím setkala pouze na natáčení a nemám žádnou podobnou osobní zkušenost,“ svěřila se herečka.

Na video se Sabinou Laurinovou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
etrpetr
16. 5. 2019 • 10:03

Naaajítt horké Dámské vee vaší oblasti
na toto : 3.ly/nahe

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.