Gondíková o životě s Langmajerem: Nejraději by pořád... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gondíková o životě s Langmajerem: Nejraději by pořád...

Adéla s Jiřím jsou spolu rádi na jevišti i v soukromí.
Adéla s Jiřím jsou spolu rádi na jevišti i v soukromí. (Foto Herminapress.cz, ara)

S charismatickým Jiřím Langmajerem (52) žije herečka a moderátorka Adélka Gondíková (45) už deset let. Jak zavzpomínala v rozhovoru pro Onu Dnes, dali se dohromady při natáčení Troškovy komedie. A dokonale si sedli.

Herečka přiznává, že je nesporně výhodou jejich vztahu, že ve spoustě věcí poskytuje druhý pohled na věc, což umí prý její milý dobře schroupat. "Nemá tu vlastnost jiných mužů, kteří si za každou cenu stojí za svým, dokáže spoustu věcí uznat a třeba se i omluvit, což jsem u chlapa zatím nezažila.

Čím ovlivňuje na oplátku Jirka Adélu? "Tlačí mě do toho, abych myslela na volno pro rodinu, což jsem dřív neuměla. Nebyla jsem zvyklá, takže se občas bráním, ale pak jsem za společný čas šťastná. Vím, že je potřeba se o vztahy starat, že to není samo sebou," uznává Adéla. 

Oba s Jiřím pak prý ale mají jednu jednoznačnou shodu: milují zahradničení. Jenže herec je podle slov své partnerky ve svém počínání mnohem preciznější. "Já nad spoustou věcí mávnu rukou s tím, že příroda si poradí, zatímco on všechno opečovává a zalévá, neustále by hnojil," říká se smíchem Adéla Gondíková a dodává: "Takže u nás už to vypadá jako v botanické zahradě a za chvíli se budu bát na trávu, aby tam náhodou nezůstal flek," vtipkuje herečka, která na druhou stranu v rozhovoru pro citovaný magazín připouští, že jejich zeleň každý obdivuje!



Přečtěte si
jana52
4. 6. 2019 • 16:39

na fotce č. 6 není Langmajer, ale Dvořák.. njn... Blesk je plesk

ivoadler
2. 6. 2019 • 13:45

Chudinka, ona nevěděla, že o vztah se musí pečovat. Nojo, herečka! Patří do kategorie žen, které si myslí, že láska (k nim) je samozřejmost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.