Meghan zase úřadovala: Služebnictvo v šoku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Meghan zase úřadovala: Služebnictvo v šoku!

Meghan řádila jako černá ruka.
Meghan řádila jako černá ruka. (Profimedia.cz)

Ani když přišel na svět syn Archie, Meghan (37) bohužel neztratila nic ze svého temperamentu. Podle webu extra.cz stále drezíruje své služebnictvo. Tentokrát přišla zase s novinkou, z které jim nejspíš slézaly vlasy na hlavě.

Vévodkyně ze Sussexu si totiž vymyslela, že už nesmí parkovat na místě, kde nechávalo služebnictvo auta celá desetiletí. Protože je to podle ní v příliš těsné blízkosti k jejich novému bydlení. Z okna domu ve Windsoru prý mají výhled na parkoviště a to je Meghan proti srsti.

Z toho důvodu vydali zákaz, staré parkoviště uzavřeli a obhajují to slovy, že je moc blízko jejich domova. Takže nyní budou muset členové klubu a služebnictvo parkovat na místě, za které budou platit, a navíc je dál než to stálé. Z čehož je pochopitelně skandál jako vyšitý!

Radost po narození malého Archie byla v Británii nezměrná: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
14. 5. 2019 • 13:57

Spravne. Prece nebude holka z Los Angeles cumet z vokna na oarkplac s nejakejma autama sluzebnictva. A pristi rozhodnuti bude nakup neviditelnych plastu od Harryho Pottera pro veskery personal, prece se nebude koukat ma nejaky umasteny sluhy!

tryskomys
14. 5. 2019 • 13:32

To už raději o té šp.... nic nepište,než vytahovat staré články.To se nezmění ,bude jen horší zvlášt,když ted zamořila svým ,,in­telek­tem,,k­rálov­skou rodinu,ted teprve bude pevná v kramflecích.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.