Trapas Hybnerové! Sláma v podprsence | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas Hybnerové! Sláma v podprsence

Vanda s dcerou na chovatelském veletrhu v Brně.
Vanda s dcerou na chovatelském veletrhu v Brně. (Foto: Jiří Zach/BVV)

Herečka Vanda Hybnerová (50) už pěknou řádku let jezdí do Brna na chovatelské veletrhy a každý rok si prý domů odveze nějaké to zvíře. Jednou to byly kočky, podruhé pejsek, ale to teď nehrozí, protože jsou s dcerou Josefínou u koní a těch už mají plnou stáj. Letos se aktivně zapojila do organizace Národní výstavy hospodářských zvířat a poprvé společně s řadou dalších hostů výstavu koní nejen zahajovala, ale i moderovala. 

Velmi vytížená herečka svůj čas spravedlivě rozděluje mezi rodinu, divadlo, film a ranč, který mají na Vysočině. Dokázali byste odhadnout, jaká je výbava vozu držitelky ceny Thálie, krom té povinné? „To byste se divili, to někdy ani já občas nevím,“ smála se Vanda Hybnerová a začala vyjmenovávat jednotlivé věci, jaké v jejím voze můžete objevit: „Pelechy pro psy a misky na vodu, protože se mnou neustále cestují nějaká zvířátka. Vedle gumáků mám i lodičky a vlhčené papírové kapesníčky, abych si mohla vyčistit nehty,“ odhalila, co vždy má při sobě, ale výčet zajímavostí by mohl pokračovat ještě pěkně dlouhou chvíli. 

To, že byla před představením u koní, se nedá jen tak zatajit a prozradila proč. „Často vyklepávám slámu z podprsenky ještě v divadle,“ svěřuje se Hybnerová. Auto považuje za domeček na kolech, který slouží více domácím mazlíčkům, než lidem, a když už chce někdo přisednout, velice rychle a snadno to vyřeší. „Když se mnou někdo jede, tak mu dám pod zadek noviny, aby neměl chlupy úplně na všem,“ prozradila velká milovnice zvířat. Dávno už prý pochopila, že chlupy nejsou špína a čím je starší, tím méně řeší, jak to v autě vypadá, protože je to prý stejně marný boj.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.