Otrávený Klaus a opakující se Zeman slavili s Rusy: Opět ostrá Koljova bábuška! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otrávený Klaus a opakující se Zeman slavili s Rusy: Opět ostrá Koljova bábuška!

Miloš Zeman
Miloš Zeman (Foto Blesk - Karel Kopáč)

Že slunce vyjde a Miloš Zeman (74) bude 9. května slavit na ruské ambasádě, to jsou jedny z mála jistot v životě lidském. Kdo další ani letos nechyběl na oslavách Dne vítězství? To se vydalo zjistit Aha!.

Zatímco na přehlídce na moskevském Rudém náměstí duněly tanky a mašírovali vojáci za souhlasného pokyvování prezidenta Vladimira Putina (66), v Praze si 74. výročí od porážky nacismu Rusové připomněli tradiční párty na ambasádě.


Jediný úsměv
A tam, jako každý rok, nechyběl ani prezident Zeman. Ten byl jedním z mála z VIP hostů, kdo dokázal vyloudit úsměv. To další z pravidelných účastníků – exprezident Václav Klaus (77) – se z nějakého důvodu tvářil velice, ale velice mrzutě. Totéž platilo i pro velvyslance Alexandra Vladimiroviče Zmejevského (62).

Naštvaná Malkina

Prakticky nikdo z hostů se nechtěl s médii příliš bavit a raději urychleně proklouzl do zahrady přísně střeženého objektu v pražské Bubenči. To platilo i pro Lilianu Malkinu (80), kterou diváci znají jako ostrou bábušku Tamaru z oscarového snímku Jana Svěráka Kolja. Ta dokonce vynadala jednomu z fotografů, že se ji opovážil zvěčnit bez dovolení.

Opět stejné téma

Na recepci, kam se bez jmenné pozvánky nelze dostat, stejně jako loni Zeman přednesl projev v ruštině, a to dokonce na stejné téma – nacismus přirovnal k islámskému terorismu a opět vyzval k jeho potírání.

Ze zrzky blondýna
Ke stálicím na této akci – vedle členů diplomatického sboru a komunistů – patří také bývalý premiér Petr Nečas (54) s manželkou Janou (54). Ta svůj loňský modrý model šatů letos vyměnila za oranžový a vlasy do zrzava vrací na blond.


Přiletěl Remek
Přišel také bývalý kosmonaut a někdejší velvyslanec v Moskvě Vladimír Remek (70). Nechyběla ani exšéfka Energetického regulačního úřadu Alena Vitásková (62), či Marta Nováková (64) – ta celkem ještě donedávna byla ministryní průmyslu a obchodu. Jenže premiéru Andreji Babišovi (64) došla s jejími přešlapy trpělivost a vyměnil ji za Karla Havlíčka (49, za ANO).

Na video z oslav na ruské ambasádě se můžete podívat zde:



Přečtěte si
janakveton
11. 5. 2019 • 07:47

Aha seriózní?! To nemyslíte vážně! Je to přece bulvár zrovna tak jako Blesk!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.