Řepkova EX Renata vyšla konečně s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Řepkova EX Renata vyšla konečně s pravdou ven

Řepka na alimentech na své dvě děti z prvního manželství údajně dluží 2 370 000 korun.
Řepka na alimentech na své dvě děti z prvního manželství údajně dluží 2 370 000 korun. (Archiv Blesku, Jan Tůma)

První manželka fotbalového bouřliváka Tomáše Řepky (45) Renata zcela nečekaně vyzvala své sledovatele na sociální síti, aby jí položily jakoukoliv otázku. Ti se samozřejmě zeptali právě na Řepku, který byl pravomocně odsouzený ke 2,5 letům ve věznici s ostrahou.

Na rozdíl od Vlaďky Erbové nebo jeho současné partnerky se o Renatě dlouhé roky nic nevědělo. Přestože byla Řepkovou manželkou dlouhých šestnáct let, držela se raději v ústraní a nevyhledávala mediální pozornost. Nyní na sebe však upozornila prostřednictvím sociální sítě, kde dala možnost svým fanouškům zeptat se na cokoliv, co by je zajímalo.

Ačkoliv by se čekalo, že vzhledem ke špatným vztahům mezi ní a Řepkou bude odpovídat na dotazy ohledně exmanžela, zatím drží dekorum a nehodlá nic komentovat. A příliš sdílná nebyla ani v jiných otázkách. Když se jí tázající zeptal, zda již našla osudovou lásku, místo odpovědi zveřejnila zamyšlený emotikon.

Zda je ve vztahu svým sledovatelům neprozradila, na otázku, jestli má nějakou plastickou operaci, již byla sdílnější. Přiznala, že něco již vyzkoušela a krášlí si údajně jen vrásky na čele.

Řepka od Renaty odešel poté, co se seznámil s playmate Erbovou. Kvůli ní opustil i své dvě děti, syna Tommase a dceru Veroniku. Jejich vztahy jsou od jeho odchodu na bodu mrazu. K dnešnímu dni má Řepka na alimentech na své dvě děti z prvního manželství dlužit 2 370 000 korun.

„Když jsme žili ve spokojeném manželství, chtěl, aby Veronika studovala elitní školu, kde je vysoké školné. Před rozvodem jsem navrhovala, aby složil do banky školné na celou dobu, pak by o to měl snížené výživné. To se nestalo, takže školné je v těch 131 tisících. Navíc platí pořád opožděně a dostává mě do problémů. Podle mě to dělá schválně. Nemám peníze, platím školné za děti také pozdě a dívají se na mě jako na dlužníka. Nedávno se mi manžel smál, že je zvědav, z čeho budu platit pojistky na děti a na auto. Ponížil mě a já nevím proč,“ řekla kdysi dle Expres.cz Renata Blesku.

Do jejich rozvodové bitvy se tehdy zapojila i dcera Veronika. Ta podle Expres.cz napsala svému otci otevřený dopis, v němž vztah s Vlaďkou Erbovou kritizovala. Doslova napsala, že se na ně táta kvůli Erbové vykašlal. Syn zas měl před několika týdny u soudu sdělit, že se svým otcem nikdy nebyl na dovolené, a když mu dává dárek, žádá po něm podpis jako důkaz.

Právní zástupce Tomáše Řepky promluvil o nástupu do vězení:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.