Dan Nekonečný: Mrazivá zpráva z patologie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dan Nekonečný: Mrazivá zpráva z patologie

Dan Nekonečný
Dan Nekonečný (Aha! Marek Pátek, Martin Přibyl)

Dělé než měsíc se čekalo na výsledky pitvy, která měla odhalit, jak vlastně zemřel král rozkoše Dan Nekonečný (†52) a kdy se tak stalo. Patologové mají konečně jasno. A výsledek je velmi překvapivý. 

Došli totiž k závěru, že zpěvák, který absolutně propadl žluté barvě, dlouhé roky trpěl epilepsií, se kterou se léčil. To novinkou nebylo. Dan Nekonečný měl ještě jednu závažnou chorobu, o které se nevědělo. A právě ta se mu stala osudnou. 

Dan zemřel 23. března v koupelně. Nebylo to ve vaně, ale ležel vedle ní na podlaze. Příčinou byl neléčený zvýšený krevní tlak, následný infarkt a otok srdce a mozku. Testy na toxikologii byly negativní," řekla Blesku životní partnerka Nekonečného Zuzana Kardová (58). O tom, že měl vysoký tlak, přitom Dan vůbec nevěděl.

Občas si stěžoval, že má infarktové stavy, ale přičítal to únavě z vystoupení a také epilepsii, se kterou se léčil. V domě jsem našla lék Neurotyp, který bral na epilepsii. Na vysoký tlak tam nic nebylo a ani nikdy neříkal, že by se s tím léčil. Kdyby to věděl, tak by tady s námi pořád byl," dodala smutně Zuzana, která si s Danem udržela přátelský vztah, přestože se jako životní partneři rozešli. 

Pohřeb Dana Nekonečného se nesl v rytmu samby: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.