Rozzuřený vdovec Rychtář: Nový boj s Italem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozzuřený vdovec Rychtář: Nový boj s Italem!

Vdovec Rychtář prý vyhrožuje Italovi a jeho matce, že je spráská jako psy.tář volá s Martuccim, je o zábavu postaráno.
Vdovec Rychtář prý vyhrožuje Italovi a jeho matce, že je spráská jako psy.tář volá s Martuccim, je o zábavu postaráno. (Aha! - Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Válka mezi dvěma osudovými muži Ivety Bartošové (†48) se znovu rozhořela! Na pětileté výročí tragické smrti popové princezny vdovec Josef Rychtář (61) poslal zpěvaččinu exmilenci Domenicu Martuccimu (42) zprávu plnou urážek, výhružek a nadávek.

Za všechno mohla upřímná zpověď, kterou italský hrabě poskytl ke smutnému výročí deníku Aha! a ve které opět prohlásil, že Iveta spáchala 29. dubna 2014 sebevraždu kvůli domácímu násili. Rychtář ho nazval »zku*veným Italem« a nevybíravým způsobem se vyjádřil také o jeho matce. Vyhrožuje, že je oba spráská jako psy! Proto se chce Martucci opět obrátit na policii. „Samozřejmě podám další trestní oznámení na tohoto člověka, třebaže v minulosti, když Iveta byla mezi námi, jsem jich podal několik a policie nikdy nejednala,” oznámil Domenico na sociální síti.

„Alespoň se snažím ukazovat veřejnosti, že Iveta spáchala sebevraždu kvůli fyzickému a psychickému týrání. Tento »pán« nechápe, že takovými zprávami jen přiznává, že rád (cituji): »spráská jako psa« ženy. Stejně jako to udělal s bývalou manželkou a přeje si to udělat i s moji mamkou, jak píše ve zprávě,” svěřil Martucci.

A na závěr vzkázal: „Jen bych chtěl říct všem ženám – ruce pryč od chlapů, kteří vztáhnout ruku na ženu!“ A to přitom ještě před pár dny tvrdil, že s Rychtářem zakopal válečnou sekeru.

Domenico tvrdí: Zabila se kvůli němu!

„Iveta spáchala sebevraždu kvůli týrání jejím manželem. Žádný jiný důvod k tomu, aby odešla z tohoto světa dobrovolně, není a nebyl. Už jen to, že se zabila v den jeho narozenin, je jasný důkaz. O tom jsem byl a stále jsem přesvědčený,“ prohlásil Martucci ve velkém sobotním rozhovoru pro Aha! o Rychtářovi.

 Mela u Rychtáře! Policie otevřela tajnou garáž a Josef začal ječet! Co se našlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
4. 5. 2019 • 15:25

Rychtář bude v exekuci že neplatil soudní náklady..hrozí mu
i konkurz na jeho majetek..

hejhej
4. 5. 2019 • 15:18

To hovado Rychtář se suustavně do někoho naváží. Asi se u něho
probouzí svědomí, kdy vědomně Ivetě ubližoval. Proto také chtěla
k Martuccimu, tam jí bylo evidentně nejlíp.
Nezapomenutelné video, jak se buran Rychtář v Itálii dobývá na cizí
pozemek - a jeho " italština" .  

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.