Hvězda seriálu Ulice Holišová: Odchod z nekonečného seriálu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda seriálu Ulice Holišová: Odchod z nekonečného seriálu?

Hana Holišová plánuje zvolnit.
Hana Holišová plánuje zvolnit. (Foto: Martin Hurda)

Úspěšná Hana Holišová (38) je stále v jednom kole. Diváci sympatickou herečku a zpěvačku znají zejména ze seriálu Ulice a také jako jednu z hvězd show Tvoje tvář má známý hlas. Nyní se však Holišová chystá zvolnit a užít si volný čas, plánuje snad odejít z nekonečného seriálu?

Ze seriálu Ulice ji známe jako matku od rodiny Veroniku Maléřovou, která momentálně prožívá partnerské drama. Herečka kromě seriálu má ve svém repertoáru dvanáct činoherních a muzikálových rolí. Nyní se však rozhodla, že po letech těžké práce je čas na odpočinek.

„Nyní se snažím pracovně zvolnit tempo, snad bude i dostatek času. V posledních letech jsem toho měla opravdu moc a řekla jsem si, že potřebuju také trochu volného času,“ prozradila webu Super.cz Holišová.

Naštěstí se fanoušci nemusí bát, že by Holišová odešla ze seriálu nebo jiného projektu. „Fanoušci se ale nemusí bát, žádný projekt neukončuji, spíš neberu nové projekty a nové pracovní závazky,“ svěřila se herečka.

 

 Hana Holišová: Když to jde, utíkám za tatínkem do Beskyd.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.