Drama v ději Ordinace. Morávková: Pro Haničku do márnice?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drama v ději Ordinace. Morávková: Pro Haničku do márnice?!

Z natáčení tenkrát chodila v slzách. Modřiny byly naštěstí jen dílem maskérů.
Z natáčení tenkrát chodila v slzách. Modřiny byly naštěstí jen dílem maskérů. (Foto archiv TV Nova)

Sáhla na si na dno psychických sil. Hvězda Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (47) už podruhé kvůli seriálu prolila potoky slz. Poté, co musela hrát týranou ženu, přišla ještě větší rána. Musela v márnici identifikovat mrtvé dítě. Zhroutil se z toho i Jan Čenský (57).

Nejdříve se z představitelky Zdeny Suché stala oběť domácího násilí a myslela si, že už nemůže přijít vypjatější natáčení. Spletla se! Do dnešního dílu natáčela identifikaci těla mrtvé holčičky v rámci pátrání po seriálové dceři Haničce. „Dana mi říkala, že brečela, když četla scénář. Byl jsem na tom stejně. Přiznávám, že jsem u čtení scénáře prožil silné chvilky. Ještě silnější pak při samotném natáčení. Viděl jsem, že i se štábem to hnulo, protože jsou to také rodiče,” netajil emoce Čenský alias doktor David Suchý. Jeho seriálová partnerka Dana Morávková bezprostředně po natočení scény nebyla takřka schopna slova. „Těžce se to točilo,” hlesla na kameru v pořadu Volejte Novu.

„V márnici jsem už jednou točila v seriálu Specialisté pro TV Nova, ale tam ta úloha pro mě byla jiná, tam jsem byla pachatel, ale tohle je pro mě mnohem emotivnější,” dodala herečka s tím, že všechny nepříjemné pocity chce nechat ve strašnickém krematoriu. Jestli pod bílou plachtou skutečně leží mrtvá Hanička, nebo se policie dopustila fatálního omylu, se dozvíte už dnes večer.

 Dana Morávková: Přivázali mě k topení, týrali, ale strach o dítě nic nepředčí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.